top of page

SOM TO DRÅBER BLOD udkom d. 1. september 2023 hos forlaget Lindbak&Lindbak.

Herunder kan du møde mine tre hovedkarakterer i anden bog i krimitrilogien.

Tag godt imod dem. Det er ikke småting, de bliver udsat for i historien.

HER kan du  se hele præsentationsvideoen

HER kan du  se hele præsentationsvideoen

HER kan du  se hele præsentationsvideoen

SomToDråberBlod.jpg

En morder er stadig på spil i Silkeborg.

I fortsættelsen til den populære krimi ”Kun vi kender sandheden” følger vi endnu engang de tre hovedpersoner: politibetjenten Michael, stjernereporteren Kevin og den psykisk syge kvinde, Sara, der er datter af seriemorderen Dødsenglen.

Selvom sagen om Dødsenglen officielt er opklaret, mangler Michael stadig mange svar, men Engel nægter at tale. Michaels nye makker, Lee, er i mellemtiden begyndt at undre sig over et antal forsvundne børn, der på overfladen intet har tilfælles, men som alligevel bekymrer ham. Arbejdet afbrydes dog, da de sættes til at opklare en række brutale mord på ældre mænd i Nord- og Midtjylland.

Kevin og Amir arbejder nu på Midtjyllands Avis og er på udkig efter den næste store historie. Og da Kevin pludselig begynder at modtage breve fra en person, der hævder at stå bag mordene på de ældre mænd i Silkeborg og Aalborg, går jagten i gang.

Samtidig har Sara tabt sin indre kampen, og Lucy har nu overtaget kontrollen med hende. Hun planlægger, hvordan hun kan slå deres morderiske far, Engel, ihjel og derved få sin hævn.

SOM TO DRÅBER BLOD er forfatter Christina Lists anden krimi i serien om Dødsenglens datter.

Hold øje med siden her for mere information eller tilmeld dig mit nyhedsbrev. Du kan også følge mig på Instagram eller Facebook under navnet ForfatterList.

bottom of page